Dinarliyiz.Biz Gelişen web bilgi havuzu

Forum Sohbet Portal Forum Kuralları Bugünkü Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   Dinarliyiz.Biz Gelişen web bilgi havuzu > SOSYAL KONULAR > TEKNOLOJİ > Teknoloji Genel > Teknoloji Haberleri

Seçenekler Arama Stil
Alt 22-04-2010, 12:48   #1
Profesyonel Kullanıcı

Rep Puanı: 989
31 Internet Explorer'e Şifre Koyun Başkası Giremesin !

Evet arkadaşlar eğer bilgisayarınızda başka birisinin internete girmesini istemiyorsanız İnternet Explorer tarayıcınıza şifre koyabilirsiniz. Böylelikle siz bilgisayar başında olmadığınız durumlarda kimse internete giremez sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile bunu çok kolay yapabilirsiniz. Şimdi bunu nasıl yapacağınızı anlatayım.

İnterneti açtıktan sonra sırası ile Araçlar/İnternet Seçenekleri/İçerik/Etkinleştir butonuna tıklayın.

Etkinleştire tıkladıktan sonra sizden bir ipucu ve parola isteyecektir. onayladıktan sonraki yönergeleri takip ettikten sonra artık internet tarayıcınız şifreli hale gelecektir. Ama kesinlikle kolayca hatırlayabileceğiniz bir şifre seçmeyi sakın unutmayın. Bu parolayı kaldırmak için yukarıdaki sırayı izleyerek etkinleştir yazar yerdeki devre dışı bırak butonunu tıklamanız yeterli.

Bundan sonra yukarıdaki ekran görüntüsü interneti açtığınızda karşınıza çıkacak ve sizden şifre isteyecek. ancak bunu sizin bilgisayarınızın başında olmadığınız zamanlarda kullanmalısınız.

anlatım bana aittir zamanım olmadığı fazla ekran görüntüsü koyamadım.

Konu devrimzamani tarafından (22-04-2010 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.
devrimzamani Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
The Following User Says Thank You to devrimzamani For This Useful Post:
AsyA  (22-04-2010)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil